Спрей против гъбички

Прониква под нокътната плочка и достига матрикса на нокътя

За лечение и профилактика на гъбични инфекции. FUNGALIX FORTE е ефективен спрей срещу всички видове гъбични инфекции. Ефективна формула на повече от 12 години!

Поръчайте тук!

Какво е FUNGALIX FORTE?

FUNGALIX FORTE е уникален продукт с патентована формула. Той е ефективно използван и тестван повече от 12 години, и е показал, че е ефективен при унищожаването както на гъбички, така и на дрожди, и бактерии. FUNGALIX FORTE е лесен за употреба и хигиеничен, поради спрей-формата си.

Как действа FUNGALIX FORTE?

FUNGALIX FORTE унищожава инфекцията в дълбочина, достигайки до нокътния матрикс. Нарастването на нокътя започва от неговия матрикс. Прониквайки в дълбочина, този продукт дава възможност на ноктите да израстват здрави.
FUNGALIX FORTE съдържа натриев бензоат, който е широко известен като добавка в хранително-вкусовата промишленост. Там той се използва най-вече като консервант, поради свойствата му да убива гъбички, дрожди и бактерии. Лимонената киселина успокоява кожата, а пантенолът (провитамин B5) повишава еластичността на ноктите и ускорява растежа им.

Нокътна матрица

Начин на употреба

FUNGALIX FORTE е лесен и хигиеничен за употреба! Преди употреба да се премахне лака за нокти! FUNGALIX FORTE се впръсква 2 пъти дневно, върху нокътя и кожата около него. Не е необходимо да се изчаква да изсъхне. Една опаковка е достатъчна за употреба от 4 седмици (100 пръскания). FUNGALIX FORTE трябва да се прилага през целия период на израстване на ноктите (6-8 месеца за ноктите на ръцете и 10-12 за краката) Не е необходимо да се пилят ноктите преди употреба! Първите резултати могат да се видят след 6 до 12 седмици. Може да се използва и при изкуствени нокти.

Ефкетивността на FUNGALIX FORTE може да се засили при комбинирането му с NOVOPHANE капсули, NOVOPHANE крем за нокти и URELIA 50

Важно!

Поръчайте тук!